Volgen en ontvolgen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen voor het volgen en ontvolgen van conversaties binnen Belco:

Conversatie volgen:

1. Navigeer naar de conversatie: Ga naar de conversatie die je wilt volgen op app.belco.io.
  2. Klik op "Volgen": Klik op het oog-icoontje "Volgen" binnen de conversatie om deze te volgen.
  3. Bekijk je gevolgde conversaties: Open de "Volgend" inbox om alle conversaties te zien die je volgt.

Automatisch volgen:

Belco volgt automatisch een conversatie wanneer:

• Iemand je @vermeldt in een notitie.
  • Je reageert op een conversatie die aan iemand anders is toegewezen.
  • Je een conversatie aan iemand anders toewijst.

Conversatie ontvolgen:

1. Klik opnieuw op het "Volgen" oog-icoontje: Om een conversatie niet meer te volgen, klik je nogmaals op het "Volgen" icoontje van die conversatie.
  2. Geen gevolgde conversaties: Na het ontvolgen ontvang je geen updates meer over deze conversatie, en je inbox "Volgend" blijft leeg.

Deze handleiding begeleidt je stap voor stap bij het beheren van je conversaties​.