Hoe kan ik een snelle reactie naar een klant sturen

door Madelon van den Akker

Je kunt een snelle reactie naar een klant sturen op de volgende manier:

1. In het conversatievenster typ je #met het onderwerp van de snelle reactie. Er komt een popup scherm met de mogelijke reacties. Kies de reactie die je wil gebruiken.
  2. Klik onder het conversatievenster op het spraakballonnetje Je krijgt nu een popup met alle snelle reacties. Je kunt door deze lijst scrollen en de juiste snelle reactie selecteren of via filteren zoeken binnen de snelle reacties en dan de gewenste reactie selecteren.

Je maakt een snelle reactie op de volgende manier:

1. Vanuit de conversatie klik je op het spreekballonnetje
  2. De popup die je nu krijgt geeft een overzicht van alle snelle reacties
  3. Om een snelle reactie toe te voegen klik je rechtsboven in de popup op Toevoegen
  4. Maak een Titel aan waarmee je de snelle reactie makkelijk kan terugvinden
  5. Bij inhoud typ je de tekst van de snelle reactie
  6. Ben je klaar? Klik nu rechts onderin op Opslaan