Hoe zorg ik dat mijn doorstuurder weer werkt in Office365?

door Jelle Bosma

Help, ik krijg geen e-mail meer in Belco!

Onlangs heeft Office365 haar beveiliging met een update strenger gemaakt. Hierdoor moet er, voor het doorsturen naar een extern systeem zoals Belco, er een Outbound Anti-spam Policy ingesteld te worden zodat de doorstuurder weer gaat werken.

Niet doorgestuurde e-mail wordt niet alsnog afgeleverd in Belco, dit zul je handmatig moeten beantwoorden. :(
  1. Ga naar https://protection.office.com/antispam
  2. Klik op het pijltje naast Outbound spam filter policy ‎(always ON)
  3. Klik op Edit Policy
  4. Klik op het pijltje naast Automatic forwarding en zet dit AAN.
  5. Ga terug naar https://protection.office.com/antispam
  6. Klik op Create an outbound policy
  7. Geef je nieuwe uitgaande spamfilter een naam en omschrijving. Zorg ook hier weer dat Autoomatic forwarding aan staat.
  8. klik vervolgens op het pijltje naast Applied to en daarna op +Add a condition. Kies uit de lijst Sender is en klik dan op Add a Tag om het e-mailadres te selecteren.

1. Niet vergeten op SAVE te klikken!