E-mail template instellen

door Eelco Wiersma

Je kunt een aangepaste e-mail template instellen in je e-mail kanaal instellingen.

1. Ga naar je instellingen pagina
  2. Klik op de shop die je wilt aanpassen
  3. Kies voor email in het kanalen menu
  4. Klik Template bewerken

Wanneer je klaar bent met bewerken, sla de template op en ga terug naar de e-mail instellingen.

1. Zet de standaard email template op aangepast

Je e-mail wordt vanaf nu verzonden met je eigen template.

Template bewerken

De email template is geschreven in HTML, alle HTML tags worden ondersteund.

Je kunt je template pas opslaan wanneer je HTML geen fouten bevat. De editor geeft aan of er fouten zijn en je kunt je wijzigingen live zien in het voorbeeld tijdens het bewerken.

HTML tags dienen correct afgesloten te worden, bijvoorbeeld: <p>{{user.firstName</p> of <br /> voor een nieuwe regel.

Meer informatie kan je vinden in deze handleiding.

Ondersteunde template tags

Gebruik deze tags om je email nog persoonlijker te maken.

Vergeet niet om {{message}} toe te voegen, anders worden je emails zonder bericht verzonden.
{{message}}Het email bericht
{{user.firstName}}Voornaam van de zender
{{user.lastName}}Achternaam van de
{{customer.firstName}}Voornaam van de ontvanger
{{customer.lastName}}Achternaam van de ontvanger
{{shop.name}}Naam van je shop
{{shop.url}}Url van je shop