Eigenaarschap overdragen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Volg deze stappen om eigenaarschap binnen belko probleemloos over te dragen voor 00:05: een visuele gids. Kun je de video bij elke stap bekijken? 00:10: Open the belko instellingen. 00:13: Klik op de sectie gebruikers in het menu. 00:16: Klik op de knop eigenaarschap overdragen. 00:19: Kies de nieuwe eigenaar uit de lijst. 00:22: Kies de gewenste nieuwe eigenaar uit de lijst die verschijnt. 00:26: Klik op eigenaarschap bevestigen om de overdracht te bevestigen. 00:30: Je ziet een bevestigings scherm met een boodschap Controleer de details. 00:35: Klik op bevestigen om de overdracht te finaliseren. 00:39: Controleer of je de melding ziet het eigenaarschap is overgedragen om te bevestigen 00:43: dat de overdracht succesvol is. 00:47: Deze handleiding heeft je geholpen bij het soepel overdragen van eigenaarschap binnen 00:51: belko van het selecteren van een nieuwe eigenaar tot het bevestigen van de overdracht. 00:55: Als je nog vragen of hulp nodig hebt, neem dan contact op 00:59: met ons supportteam.

De gids beschrijft de stappen om eigenaarschap binnen Belco over te dragen:

Deze stappen zijn enkel en alleen uitvoerbaar door de HUIDIGE organisatie eigenaar!
  1. Ga naar: app.belco.io.
  2. Open instellingen: Klik op de instellingen van Belco.
  3. Navigeer naar gebruikers: Selecteer de sectie "Gebruikers".
  4. Start eigenaarschapsoverdracht: Klik op "Eigenaarschap overdragen".
  5. Kies nieuwe eigenaar: Selecteer een nieuwe eigenaar uit de lijst.
  6. Bevestig overdracht: Klik op "Eigenaarschap bevestigen".
  7. Controleer details: Bekijk het bevestigingsscherm en controleer de informatie.
  8. Voltooi bevestiging: Klik op "Bevestigen".
  9. Controleer succesvolle overdracht: Verifieer of de melding verschijnt: "Het eigenaarschap is overgedragen".

Dit proces voltooit de overdracht van eigenaarschap in Belco.