Gebruikersrollen

door Eelco Wiersma

Om gebruikersrollen aan te passen:

1. Ga naar je instellingen pagina.
  2. Klik op de gebruiker die je wilt aanpassen.
  3. Kies een nieuwe rol.
  4. Klaar! Je aanpassingen worden automatisch opgeslagen :)

Er zijn 3 type gebruikersrollen (alleen beschikbaar in onze betaalde pakketten).

Admin

Admins hebben toegang tot alle mogelijkheden in Belco.

Agent

Agents zijn je klantenservice medewerkers. Ze hebben vrijwel toegang alles in Belco, behalve instellingen en facturatie.

Agents hebben toegang tot:

• De inbox (inzicht in alle conversaties).
  • Conversaties toekennen.
  • Reageren op conversaties.
  • Interne notities schrijven.
  • Nieuwe berichten sturen.
  • Telefoongesprekken maken en ontvangen.
  • Contacten.
  • Inzicht.
  • Contacten samenvoegen.
  • Profiel aanpassen.
  • Status aanpassen.

Medewerker

Met de medewerker rol kun je al je medewerkers toegang geven tot Belco. Op deze manier kunnen je klanten service medewerkers gemakkelijk om hulp vragen uit andere afdelingen.

Medewerkers hebben toegang tot:

• De inbox (inzicht in alle conversaties).
  • Interne notities schrijven en collega's vermelden.
  • Contacten.
  • Configureren van een doorschakel nummer, zodat agents telefoontjes kunnen doorverbinden naar medewerkers.

Je kunt zoveel medewerkers toevoegen als je wilt, alleen admins en agents zijn gelimiteerd, afhankelijk van je pakket.