Bol.com koppeling

door Jelle Bosma

Hieronder leg ik je uit hoe je de klantvraag vanuit bol.com direct in Belco te zien krijgt. Niet alleen dat, je kunt dan ook gelijk reageren zonder dat je eerst naar je accountpagina van bol.com hoeft te gaan!

In Belco ga je onder Instellingen naar het tabblad Bol.com. Daar vind je een e-mailadres dat specifiek voor jouw shop door Belco automatisch is aangemaakt. Ik gebruik hier ons demo account voor.

Nu ga je naar bol.com en vervolgens log je in op je account. Daarna klik je linksboven op je accountnaam en kies je voor Instellingen. Je komt dan in onderstaand scherm. Klik hier op Contact.

Onderaan kun je een mailadres invullen. Hier plak je het e-mailadres dat je in Belco vond. Je kunt er voor kiezen om alle mails in Belco te laten komen of alleen de klantvragen.

Nu krijg je de e-mails van je bol.com shop direct in Belco. Helaas zit hier dan alleen nog een link in naar het ticket in het dashboard van bol.com.

Vanaf dit punt moet je contact opnemen met bol.com

Je kunt nu een e-mail sturen aan zakelijkverkopen@bol.com dat je de "Sellergroup SDP Email Integration" wilt aanzetten. Dat is bij Bol.com de interne term. Vermeld daarin ook het e-mailadres dat je uit Belco gehaald hebt!

De partnerservice doet dit voor je. Vanaf het moment dat dit ingeschakeld is worden de vragen direct naar het emailadres bekend in het account. Je moeten dus via deze kanalen de mailintegratie aanvragen en vervolgens kunnen je Belco hiervoor gebruiken.

Lees ook meer op https://partnerplatform.bol.com/help/klantvragen/klantvragen-behandelen