De Assistent

door Jelle Bosma

Belco heeft een chat assistent. Die helpt je klanten als jij daar even geen tijd voor hebt.

Hoe stel je de Assistent in?

Om de assistent in te stellen moet je Admin zijn.
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op Assistent Instellingen. Hier kies je de kleur van je Assistent.
  3. Ga naar Vaardigheden. Hier kun je een aantal opties aan- en uitzetten. Deze opties kun je fine tunen onder Kanalen > Live chat. Ik leg hieronder uit wat de opties inhouden.

Je kunt de klant gelijk laten begroeten door de Assistent. De tekst die de klant ziet stel je in onder Live chat. Is het IP adres van een klant bekend in Belco? Dan kan Belco zelfs de klant persoonlijk begroeten. Op deze manier kun je de hele ervaring van de Assistent aanpassen zodat hij bij de tone of voice van je bedrijf past!

Na 25 seconden vertelt de Assistent wat de reactietijd is. Deze termijn kun je niet aanpassen. Uit onderzoek is gebleken dat dit de termijn is waarbinnen de klanten een reactie verwachten.

Je kunt wel aanpassen welke reactie je klant krijgt. Dit staat onder Instellingen > Live chat. Je kunt kiezen uit de onderstaande opties.

Deze functie kun je niet uitzetten. Je kunt wel bepalen welke agents deze nieuwe klanten te woord staan. Klik hiervoor op de tekst en de optie vouwt uit.

Ook deze functie kan niet uit. Je kunt wel instellen wanneer de Assistent de vraag om contactinformatie stelt. Direct of wanneer de agent niet op tijd reageert.

Wil je weten wat je klanten vinden van de service van je agents? Of wil je jouw agents stimuleren om kwaliteit te leveren? Zet dan de beoordeling aan. Je kunt door het open te klikken instellen hoe vaak dit aangeboden wordt.

Deze beoordelingen kun je ook weer in Belco terugvinden. Je gaat hiervoor naar Beoordelingen, links onderin je scherm:

Daar kun je alle beoordelingen terugvinden. Je kunt ook kijken hoe je collega's het doen. En wie de meeste hartjes-ogen krijgen!