Hoe koppel ik Facebook Messenger aan Belco?

door Eelco Wiersma

Ontvang en verzend berichten van je Facebook bedrijfspagina via Belco.

1. Ga naar de app.belco.io in je browser en klik op Instellingen
  2. Kies Facebook in het kanalen menu
  3. Selecteer de shop waaraan je Facebook wilt koppelen
  4. Klik op Verbinden met Facebook
  5. Log in met je Facebook account in de popup and accepteer alle gevraagde permissies. Het is belangrijk dat je dan wel inlogt met het account van de beheerder van je Facebook pagina.
  6. Selecteer de Facebook bedrijfspagina die je wilt verbinden
  7. Klik op Koppelen om de integratie af te ronden
  8. Stuur jezelf een bericht vanaf je Facebook bedrijfspagina om de integratie te testen

Het kan zijn dat de koppeling niet in 1 keer goed tot stand komt. Koppel dan het account weer los en doorloop de stappen nog een keer. Het is helaas onduidelijk waarom dit is. Lukt het na 3 keer nog niet? Neem dan contact met ons op! Als de koppeling wel werkt ervaar je geen problemen meer :)

Gefeliciteerd! Je hebt de Facebook integratie afgerond.

Wanneer je je Facebook wachtwoord wijzigt word de toegang tot je Facebook pagina ingetrokken en dien je deze stappen opnieuw te doorlopen.