Profiel binnen de klantkaart

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is een samenvatting van de stappen om het klantprofiel te bekijken binnen de klantkaart in Belco:

1. Open de conversatie: Ga naar app.belco.io en open een conversatie om naar de klantkaart te navigeren.
  2. Navigeer naar het tabblad "Profiel": Klik op de sectie "Profiel" om toegang te krijgen tot de klantinformatie.
  3. Bekijk de naam van de klant: Controleer de "Naam" sectie om de volledige naam van de klant te zien.
  4. Bekijk het e-mailadres: Bekijk het "E-mail" veld voor het geregistreerde e-mailadres van de klant.
  5. Bekijk het telefoonnummer: Controleer het telefoonnummer dat aan de klant is gekoppeld.
  6. Bekijk de locatie van de klant: Ga naar "Locatie" om de geografische locatie van de klant te bekijken.
  7. Bekijk de aanmeldingsdatum: Zie wanneer de klant zich heeft geregistreerd via de aanmeldingsdatum.
  8. Bekijk "Laatste bestelling": Controleer de details van de meest recente bestelling van de klant.
  9. Bekijk de gebruikte browser: Bekijk de "Browser" sectie om te zien welke browser de klant heeft gebruikt.
  10. Controleer het besturingssysteem: Kijk bij "OS" voor het besturingssysteem dat de klant gebruikt.
  11. Bekijk het IP-adres van de klant: Controleer de "IP Adres" sectie voor het huidige IP-adres van de klant.
  12. Blokkeer het IP-adres: Klik op het kruisje naast het IP-adres om het te blokkeren.

Deze stappen bieden een overzicht van hoe je door het klantprofiel in Belco kunt navigeren en de verschillende klantinformatie kunt inzien.