Hoe blokkeer ik een IP-adres of contactpersoon?

door Madelon van den Akker

Je kunt in Belco zowel contacten als IP-adressen blokkeren. Denk bijvoorbeeld aan spam, een anonieme beller of een bepaald IP-adres dat je spamt via de live-chat.

Een contactpersoon blokkeren

1. Ga rechtsboven naast de naam van het contactpersoon naar de drie verticale stipjes
  2. Wanneer je hierop klikt krijg je een uitklapmenu, kies hier voor Blokkeer
  3. Je ziet nu dat het contactpersoon is geblokkeerd

Een IP adres blokkeren

1. Ga in de klantinformatie naar het IP adres (Zie: Klantkaart en snelkeuzes)
  2. Wanneer je met je muis over het IP adres beweegt zie je aan de rechterkant een kruis verschijnen
  3. Klik op het Kruis en het IP-adres is geblokkeerd.