Kan ik een bijlage sturen naar mijn klant via chat

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Soms kan een afbeelding of een bijlage ondersteunend zijn aan het chat-gesprek met jouw klant, denk bijvoorbeeld aan een screenshot waar ze iets kunnen vinden. Ook in Belco heb je de mogelijkheid om een bijlage te versturen wanneer je aan het chatten bent:

1. Klik op het paperclipicoontje links onderin je chat scherm
  2. Je krijgt een popup en kunt de bijlage zoeken die je wilt toevoegen.
  3. Wanneer je het juiste bestand heb geselecteerd klik je op openen en zul je zien dat de bijlage in het grijs onder jouw tekstbalk komt te staan.
  4. Nu kun je er nog een tekst aan toevoegen en reageren (de klant krijgt nu jouw tekst met de bijlage).

Je kunt ook je bestand naar het tekstvak slepen. Het bestand wordt dan automatisch geüpload.

Jij kunt elk type bestand naar je klant versturen, dus niet alleen afbeeldingen, maar bijvoorbeeld ook een pdf. Een klant kan jou alleen een afbeelding sturen, dit in verband met het risico op virussen.