Kan ik een bijlage sturen naar mijn klant via chat

door Madelon van den Akker

Soms kan een afbeelding of een bijlage ondersteunend zijn aan het chat-gesprek met jouw klant, denk bijvoorbeeld aan een screenshot waar ze iets kunnen vinden. Ook in Belco heb je de mogelijkheid om een bijlage te versturen wanneer je aan het chatten bent:

1. Klik op het paperclipicoontje links onderin je chat scherm
  2. Je krijgt een popup en kunt de bijlage zoeken die je wilt toevoegen.
  3. Wanneer je het juiste bestand heb geselecteerd klik je op openen en zul je zien dat de bijlage in het grijs onder jouw tekstbalk komt te staan.
  4. Nu kun je er nog een tekst aan toevoegen en reageren (de klant krijgt nu jouw tekst met de bijlage)

Let op! In principe kun je elk type bestand naar jouw klant versturen, dus niet alleen afbeeldingen, maar bijvoorbeeld ook een Word-bestand. Een klant kan naar jouw alleen een afbeelding sturen, dit in verband met het risico op virussen etc.