Mobiele app issues

Geüpdatet door Michel Kamerling

1. De Belco App Deïnstalleren
  1. Android-apparaat:
    • Ga naar de Instellingen van je telefoon.
    • Selecteer Apps of Applicatiebeheer.
    • Zoek naar de Belco app in de lijst en tik erop.
    • Klik op Verwijderen of Deïnstalleren om de app te verwijderen.
  2. iOS-apparaat (iPhone):
    • Houd het Belco app-icoon ingedrukt op je startscherm.
    • Wanneer het menu verschijnt, kies je voor Verwijder app.
    • Bevestig door op Verwijderen te tikken.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

2. De Belco App Opnieuw Installeren
  1. Android-apparaat:
    • Download het bestand hier
    • Open het APK. bestand op je telefoon.
    • Klik op Installeren om de app opnieuw te installeren.
  2. iOS-apparaat:
    • Open de App Store.
    • Zoek naar Belco.
    • Klik op Download of Installeren om de app opnieuw te installeren.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

3. Alle Rechten Toestaan

Bij het eerste gebruik van de app na installatie vraagt Belco om verschillende toestemmingen. Zorg ervoor dat je alle toestemmingen toestaat voor de app om goed te kunnen functioneren.

1. Open de Belco App.
  2. Wanneer de app om toestemming vraagt, zorg er dan voor dat je alle prompts toestaat.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

4. Bel uitgaand met de mobiele Belco app

Gebruik de mobiele Belco app om uitgaand te bellen, het kan zijn dat de app tijdens het uitgaand bellen om aanvullende rechten vraagt.

1. Wanneer je een oproep probeert te plaatsen, kan de app vragen om extra rechten toe te staan.
  2. Zorg ervoor dat je toestemming geeft voor deze aanvullende rechten als dit wordt gevraagd.

5. Test of de app weer correct functioneert