Wachtwoord vergeten

Geüpdatet door Michel Kamerling

1. Zorg ervoor dat je bent uitgelogd bij Belco
    Log volledig uit je Belco-account.
  2. (Optioneel) Leeg de cache en cookies van je browser
    Dit helpt om eventuele inlogproblemen te voorkomen. (Controleer in je browserinstellingen hoe je cache en cookies kunt wissen).
  3. Ga naar de inlogpagina van Belco
    Open app.belco.io en klik op "Vergeten?" onder de inlogknop.
  4. Vul je e-mailadres in
    Voer het e-mailadres in dat je gebruikt om in te loggen bij Belco en volg de stappen op het scherm.
  5. Controleer je mailbox
    Je ontvangt een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten. Volg de stappen in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.
  6. Log opnieuw in
    Gebruik je nieuwe wachtwoord om in te loggen op je Belco-account.

Heb je nog hulp nodig?Laat het ons weten als je er niet uitkomt!