Hoe koppel ik Facebook Messenger aan Belco?

door Eelco Wiersma

Ontvang en verzend berichten van je Facebook bedrijfspagina via Belco.

Let op. Activeren van de Facebook koppeling werkt op dit moment niet vanuit onze desktop app.
  1. Ga naar de instellingen pagina
  2. Kies Facebook in het kanalen menu
  3. Selecteer de shop waaraan je Facebook wilt koppelen
  4. Klik op Verbinden met Facebook
  5. Log in met je Facebook account in de popup and accepteer alle gevraagde permissies
  6. Selecteer de Facebook bedrijfspagina die je wilt verbinden
  7. Klik op Koppelen om de integratie af te ronden
  8. Stuur jezelf een bericht vanaf je Facebook bedrijfspagina om de integratie te testen

Gefeliciteerd! Je hebt de Facebook integratie afgerond.

Wanneer je je Facebook wachtwoord wijzigt word de toegang tot je Facebook pagina ingetrokken en dien je deze stappen opnieuw te doorlopen.