WhatsApp Business Api koppelen

door Madelon van den Akker

Dé WhatsApp Business API

We kunnen met Whatsapp integreren via onze partner cm.nl. Je sluit bij hen een Whatsapp oplossing af en wij kunnen deze dan vervolgens middels de API koppelen, deze integratie kost bij ons maandelijks 25,- euro. WIj zorgen ervoor dat onze software wordt aangesloten op de API van CM.nl zodat je conversaties in Belco kunt afhandelen.

Het onboarden van je nummer kost ongeveer 2 -3 werkdagen afhankelijk van het aanleveren van de benodigde gegevens. De hele Whatsapp onboarding verloopt via CM.nl en het contactpersoon die je daar krijgt. In Belco krijg je een mogelijkheid om eenvoudig op de API te koppelen van CM.nl

Meer informatie

Prijzen & pakketten

Ons contactpersoon bij CM is Timothy. Geef ook aan dat je via ons komt, dat komt de snelheid van onboarden wellicht ten goede!

Op dit moment staan alle aanvragen voor Whatsapp on hold. Vanaf eind augustus/begin september zijn alle contracten vernieuwd maar tot die tijd neemt geen enkele reseller meer een Whatsapp Business aan. Neem voor meer informatie contact op met CM.