Whatsapp 360Dialog

door Edwin Kruis

Screenshots hoe je Belco & 360 dialog koppelt

Let op:

WhatsApp business API

Er zijn enkele verschillen reguliere Whatsapp en Whatsapp Business API, het is belangrijk dat je dit in overweging neemt:

- Je hebt 24 uur om te reageren op een Whatsapp bericht. Daarna kun je template berichten gebruiken om te reageren, deze berichten worden door facebook bij je in rekening gebracht.

- Nadat je het nummer hebt gekoppeld aan de WhatsApp Business API, dan kun je deze niet meer gebruiken voor de officiële Whatsapp Apps.
  1. Registreer je via 360dialog: Klik hier!
  2. Volg de stappen van 360dialog
  3. Wanneer de stappen voltooid zijn klik op “Generate API key”
  4. Ga naar de instelling binnen belco: instellingen -> integraties -> 360 dialog
  5. Voer hier de API key in dat vanuit 360dialog is gegenereerd.
  6. Klik op Koppelen.
  7. Whatsapp is nu klaar voor ontvangen en versturen van berichten.