Hoe koop ik een telefoonnummer?

door Madelon van den Akker

Een admin kan een telefoonnummer kopen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Klik bovenin op Koop een nummer
  4. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 6 landen en middels zoeken kun je zoeken op specifieke cijfers. (Zit het land of netnummer van jouw keuze er niet bij neem dan contact met ons op)
Het eerste nationale nummer dat je 'koopt' is gratis, hou er rekening mee dat voor alle extra nummers kosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag hangt af van het telefoonnummer dat je wilt aanvragen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.