Hoe stel ik mijn headset in?

door Madelon van den Akker

Je headset kun je instellen op de volgende manier:

1. Rechts bovenin, in de gele balk, zie je icoontje van een telefoonhoorn . Wanneer je hierop klikt krijg je het dropdown menu Telefonie
  2. Bovenin het dropdown menu zie je een headset waar je op kunt klikken
  3. Nu zie je een popup scherm met de audio instellingen. Hierin kun je meerdere zaken aanpassen. Je kunt aangeven of je het microfoon volume automatisch wil aanpassen en of je een melding wilt krijgen wanneer je jouw audioapparaat verandert (zie de uitleg hieronder hoe dit werkt). Daarnaast kun je aangeven wat jouw audioapparaat is en welke het beltoonapparaat. Het audioapparaat is het apparaat dat je gebruikt om het gesprek te voeren (je headset) en het beltoonapparaat is het device waarop je de beltoon hoort wanneer er een inkomend gesprek is. Middels de knop test kun je testen of de instellingen nu goed staan.

Heb je Belco openstaan en ingesteld dat je een melding krijgt wanneer je audioapparaat veranderd krijg je links onderin onderstaande melding wanneer je jouw headset koppelt.

Wanneer je op de link klik (Pas de audio-instellingen aan) kom je in het popup scherm van de audio instellingen en doorloop je stap 3 zoals hierboven uitgelegd.