Kan ik gesprekken voeren via mijn mobiele telefoon?

door Madelon van den Akker

Je kunt op jouw mobiele telefoon gesprekken voeren met Belco middels de Belco app. Wil je geen gebruik maken van de mobiele app kun je wel telefoontjes ontvangen via een doorschakeling naar jouw mobiele nummer (Let op! Een doorschakeling brengt extra kosten met zich mee). Uitgaand bellen met de mobiele app kan in in elk pakket. Wil je ook inkomende gesprekken ontvangen in de mobiele app dien je een Business of Professional pakket te hebben.

1. Je installeert de Belco app op jouw mobiele telefoon en log in met jouw account. Wanneer je beltegoed in Belco hebt kun je nu uitgaand bellen.
  2. Om telefoontjes te kunnen ontvangen dien je jezelf in de desktop versie van Belco op beschikbaar op mobiel te zetten. Dit doe je als volgt:
    1. Ga naar het telefoontje recht bovenin
    2. Klik in het dropdown menu op beschikbaarheid
    3. Zet beschikbaar op mobiel aan.

Wil je een doorschakeling naar jouw mobiel? In dit artikel lees je hoe dat moet: Kan ik gesprekken ontvangen op mijn mobiele telefoon?