Waar stel ik openingstijden voor telefoon in?

door Madelon van den Akker

Het instellen van openingstijden is alleen mogelijk door een admin gebruiker. De werkwijze hiervan is als volgt:

1. Ga naar instellingen
  2. Openingstijden
  3. Bovenin staat openingstijden toevoegen, klik hierop
  4. Maak de openingstijden aan (vul naam in, kies een tijdzone en selecteer openingstijden)
  5. Kies rechts bovenin voor opslaan
  6. Ga nu in de instellingen naar Telefoonnummers
  7. Kies het telefoonnummer waarvoor je de openingstijden wil aanpassen/toevoegen
  8. Selecteer bij Openingstijden de openingstijd die je toe wil voegen middels het dropdown menu (Belco slaat deze wijziging gelijk op)