Waar stel ik een voicemail in?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Je hebt de mogelijkheid om klanten door te verbinden met een voicemail.

Let op, dan dien je in het telefoonnummer gebruik te maken van de timeout actie - voicemail en een wachttijd.

Wanneer een klant de volledige wachttijd heeft doorlopen en er nog niet is opgenomen zal hij door worden verbonden met de voicemail.

Dit kun je op de volgende manier instellen:

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Klik op het telefoonnummer waarop je de voicemail wilt instellen
  4. Zorg dat er een Maximale wachttijd is ingesteld onder Gespreksinstellingen
  5. Zet bij gespreksinstellingen de Timeout actie op voicemail
  6. Scroll naar onder naar Meldingen. Als vierde optie staat er voicemail. Middels het schuifje zet je de melding aan en middels het potloodje kun je zelf een bericht instellen.