Hoe stel ik mijn headset in?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Zo stel je jouw headset in

1. Rechts bovenin, in de gele balk, zie je icoontje van een telefoonhoorn . Wanneer je hierop klikt krijg je het dropdown menu Telefonie
  2. Bovenin het dropdown menu zie je een headset waar je op kunt klikken
  3. Nu zie je een popup scherm met de audio instellingen. Hierin kun je meerdere zaken aanpassen.
    Je kunt aangeven of je het microfoon volume automatisch wil aanpassen en of je een melding wilt krijgen wanneer je jouw audioapparaat verandert. Daarnaast kun je aangeven wat jouw audioapparaat is en welke het beltoonapparaat. Het audioapparaat is het device dat je gebruikt om het gesprek te voeren (je headset). Het beltoonapparaat is het device waarop je de beltoon hoort wanneer er een inkomend gesprek is. Dit kan je headset zijn, maar ook de speakers van je computer.
  4. Met de knop Test kun je testen of de instellingen nu goed staan.

Heb je Belco openstaan en ingesteld dat je een melding krijgt wanneer je audioapparaat veranderd krijg je links onderin onderstaande melding wanneer je jouw headset koppelt.

Wanneer je op de link klik (Pas de audio-instellingen aan) kom je in het popup scherm van de audio instellingen en doorloop je stap 3 zoals hierboven uitgelegd.