Is er een overzicht van klanten die ik heb gebeld?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Als agent heb je de mogelijkheid om recente gesprekken terug te zien:

1. Ga naar het telefoontje rechts boven
  2. in het dropdown menu zie je de recente gesprekken. (mocht je dit niet zien zie je waarschijnlijk de agents en kun je op recent klikken op de recente gesprekken te zien)

Als Admin kun je de volledige gesprekshistorie zien. Zowel van jezelf als van je collega's:

1. Ga naar instellingen
  2. Gesprekshistorie
  3. Middels zoekopdrachten kun je gesprekken terugvinden van alleen jezelf op een collega.