Kan ik gesprekken ontvangen op mijn mobiele telefoon?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Je kunt een gesprek op twee manieren ontvangen op je mobiele telefoon:

1. Door de mobiele app te installeren en aan te geven dat je beschikbaar bent op mobiel
  2. Door je telefoon door te schakelen naar je mobiele nummer (Let op! Hier zijn wel doorschakel kosten mee gemoeid)

Gesprekken via mobiele app:

1. Installeer de mobiele app op je telefoon en log in
  2. Ga naar het telefoontje recht bovenin
  3. Klik in het dropdown menu op beschikbaarheid
  4. Zet beschikbaar op mobiel aan.

Doorschakelen naar mobiel:

1. Ga naar het telefoontje recht bovenin
  2. Klik in het dropdown menu op beschikbaarheid
  3. Voer je mobiele nummer in onder doorschakelen (Let op! Begin met +316) en zet doorschakelen aan.
  4. Je ziet nu aan het pijltje naast je telefoon dat de doorschakeling aanstaat

Let op! Bij doorschakelen naar mobiel betaal je ook doorschakelkosten.