Kan ik mijn telefoon uitschakelen?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Je hebt twee manieren als het gaat om het uitschakelen van je telefoon:

1. Ga links onderin naar jouw profielfoto, klik hierop en ga in het dropdown menu naar profiel. Ga dan naar het kopje beschikbaarheid en schakel telefoon uit. Je ziet nu rechts bovenin dat het telefoontje rood is en er een kruis naast staat.

1. Ga rechts bovenin naar het telefoontje , klik op het groene woord beschikbaar en je komt in de telefonie instellingen. Klik naast beschikbaar op de groene knop en je zet jezelf op niet beschikbaar. De knop wordt nu grijs en ook nu zie je dat rechts bovenin het telefoontje rood wordt met het kruis ernaast.