Mijn headset werkt niet!

Om met Belco te kunnen bellen moet je een werkende headset hebben.

Om te controleren of je headset goed ingesteld staat ga je naar het telefoon-icoon en daarna naar het headset icoon

Maar wat nou als je headset daar niet bij staat?

Voor bedrade USB headsets:
  1. Probeer je headset in een andere USB poort te pluggen
  2. Kijk of Windows/MacOS je headset wel herkent.

Het is belangrijk dat de computer je headset wel als microfoon herkent. Zonder deze instelling kun je niet werken.

Voor oordopjes met een ingebouwde microfoon

Kan jij de klant horen maar zij jou niet? Controleer of het volume van je microfoon wel hoog genoeg staat in Windows/MacOS.

Voor bluetooth headsets

Wij raden het gebruik van bluetooth headsets eigenlijk altijd af. Heb je er een en werkt het niet? Controleer dan de volgende stappen:

1. Herkent je computer de headset? Zo nee, kijk dan of er een firmware update voor je headset beschikbaar is.
  2. Staat je headset aan en is hij opgeladen?
  3. Werkte hij eerder wel en nu ineens niet meer? Dan kan hij op Stand-by geschoten zijn.

Mijn computer herkent mijn headset maar ik kan nog niet bellen

Werk je in een browser? Dan moeten alle toestemmingen wel gegeven zijn!

1. Werk je in Chrome? Ga naar stap 2. Zo nee, download Chrome.
  2. Ga naar app.belco.io
  3. Check of de toestemmingen goed staan. Dit doe je door op het slotje in de adresbalk te klikken.

Werkt het nog niet?

Neem dan contact met ons op!