Webhooks toevoegen

00:00: Deze instructie video ondersteund je bij het aanmaken van Webhooks. Webhooks stelt je in staat om bij specifieke events in het dashboard lochs door te zetten naar je eigen omgeving 00:11: Om te beginnen gaan we navigeren naar de instellingen. Klik op het tandwiel 00:17: Onderin de instelling bij het kopje ontwikkelaars vind je de optie webhooks. 00:23: In dit scherm zie je een overzicht van jouw webhooks. Boven in zie je de knop, om een nieuwe webhook aan te maken. Klik hier op 00:33: De nieuwe webhook heeft een eindpunt nodig. Dit eindpunt is gedefinieerd door jouw externe applicatie. 00:42: Vul jouw eindpunt in, in het adres veld. 00:48: We gaan nu een evenement binnen de applicatie selecteren. 00:53: Zet een vinkje bij het evenement die je wil gebruiken 00:58: Wanneer je het evenement hebt gekozen kan je de webhook opslaan. 01:04: Je komt nu in het overzicht van de aangemaakte webhook. Hier vind je dan de geheime sleutel die je nodig bent in het externe systeem. 01:13: Onderin het overzicht, kan je het logboek bekijken wanneer het evenement is getriggerd 01:20: Je hebt nu een webhook aangemaakt om evenementen in andere systemen door te geven. Mocht je verder nog vragen hebben over de webhooks, neem dan contact met ons op