Hoe kan ik een suggestie doorgeven voor Belco?

door Jelle Bosma

Het is mogelijk om ons een suggestie te sturen. Hierdoor kunnen wij onze software updaten en klanten tevreden houden, mocht het idee goed en uit te voeren zijn.

1. Ga in het snelmenu naar het icoontje Feedback
  2. Klik op Feature request
  3. Typ je feature request in het daarvoor bestemde formulier
  4. Klik op Verzenden

Je krijgt dan een melding dat je verzoek ter goedkeuring is aangeboden. Dat ligt dan bij ons en wordt verder opgepakt!

De feature request worden twee keer per week doorgenomen. Het is niet vanzelfsprekend dat deze worden uitgevoerd.