Hoe voeg ik een contact toe?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Wanneer je een integratie voor Woocommerce, Lightspeed of een ander platform gebruikt, worden je klanten automatisch toegevoegd. Je kunt deze ook handmatig toevoegen.

1. Klik op Contacten in de linkerbalk.

1. Selecteer de Shop waar je de klant aan toe wilt voegen.
Dit moet je ook doen als de juiste Shop al geselecteerd is. Anders kun je jouw nieuwe Persoon niet toevoegen.
  1. Klik op Personen toevoegen

1. Je krijgt nu 3 opties:
    - Klant toevoegen
    - Lead toevoegen
    - Contactpersoon toevoegen

Het verschil tussen deze 3 is:

• Een Klant al een klant- of debiteurennummer heeft.
  • Een Lead is een potentiële klant.
  • En een Contactpersoon kun je toevoegen als persoon die je wel kunt bellen of mailen. Deze laatste gebruik je vaak bij Bedrijven.

Een Lead en een Klant kun je op een later moment ook samenvoegen, zodat er geen verwarring ontstaat in je inbox.

1. Vervolgens krijg je onderstaand scherm. Vul alle velden in en klik op Opslaan