Van kanaal wisselen

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het wisselen van kanalen is mogelijk in de volgende pakketen: Premium en Select

Wil je jouw klant midden in de conversatie een mail sturen? Dat kan! Je kunt nu van kanaal wisselen.

Hoe doe je dat?

In dit voorbeeld gebruik ik de wissel van chat naar e-mail:

Om per e-mail te antwoorden klik ik op het pijltje naast "Reageer via Chat". Bovenin dat menu staan nu de mogelijkheden van de verschillende kanalen

Ik klik dan op e-mail en tadaaaaaa! Je kunt nu je klant mailen.

Ben je klaar met de mail? Dan kun je het kanaal weer terugzetten naar Chat.