Klanten kunnen mij niet bellen via de website widget

door Edwin Kruis

Klanten kunnen via de website widget, doormiddel van het telefoontje, direct contact opnemen via de browser. Soms werkt dit niet, dit komt omdat er geen SSL op je domeinnaam is geïnstalleerd. Klanten kunnen dan alleen een terugbelverzoek achterlaten.  Mocht je wel een SSL op je site hebben staan kan het zijn dat de openingstijden niet goed ingesteld staan, deze kun je controleren en aanpassen op de volgende manier:

1. Ga naar >tandwieltje linksonder.
  2. Vervolgens naar >instellingen >telefoonnummers en kies daar het gekoppelde telefoonnummer.
  3. Scroll naar beneden naar openingstijden, staat daar momenteel geopend? Zo niet, zorg ervoor dat je dan de openingstijden instelt bijvoorbeeld ma t/m vr 9:00 uur tot 17:00 uur.
  4. Mocht je nog steeds problemen ervaren met het bellen via de website widget neem dan contact op met ons.