Live chat openingstijden

Dit zijn de stappen om de openingstijden van de live chat in Belco aan te passen:

1. Ga naar Belco:
  2. Klik op het tandwiel:
    • Navigeer naar de instellingen door op het tandwiel in de linker werkbalk te klikken.
  3. Selecteer "Live-chat":
    • Klik op de optie "Live-chat" om de instellingen voor de chat in te zien.
  4. Selecteer de juiste shop:
    • Klik bovenin de gele balk op "Team Belco" om de juiste Belco shop te kiezen waarvoor je de instellingen wilt aanpassen.
  5. Ga naar "Opening hours":
    • Kies de optie "Opening hours" om de openingstijden aan te passen.
    • Je kunt kiezen tussen vooraf ingestelde openingstijden of automatische instellingen die de beschikbaarheid van de agents volgen.
  6. Klik op "Configure opening hours":
    • Als er nog geen openingstijden zijn ingesteld, klik dan op de knop om deze aan te maken en op te slaan.
    • Keer daarna terug naar de pagina om de openingstijden te koppelen.

Deze stappen helpen je om de openingstijden van de live chat in Belco eenvoudig te configureren.