Live chat reactietijd weergeven

Hier volgt een vereenvoudigde stapsgewijze handleiding om de reactietijd voor live chat in Belco in te stellen:

1. Open de Belco-applicatie:
  2. Ga naar de instellingen:
    • Klik op het tandwielicoon om naar de instellingen te navigeren.
  3. Selecteer "Live-chat":
    • Klik op de optie "Live-chat" om naar de instellingen voor reactietijd te gaan.
  4. Kies de juiste shop:
    • Klik bovenin de gele balk op de dropdown voor shopselectie om de juiste shop te configureren.
  5. Navigeer naar "Reactietijd":
    • Klik op "Reactietijd" om de instellingen voor reactietijd te openen.
  6. Instellen gemiddelde reactietijd:
    • De eerste optie toont de gemiddelde reactietijd voor het kanaal Chat. Boven de instelling zie je het huidige gemiddelde van jouw team.
  7. Kies een alternatieve reactietijd:
    • Naast de statistische opties zijn er nog drie andere mogelijkheden om de reactietijd in te stellen. Kies de optie die het beste past bij de gewenste responssnelheid voor klanten of leads.

Volg deze stappen om de reactietijdinstellingen van jouw team in Belco te optimaliseren.