Sherpa integreren

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hieronder staan de stapsgewijze instructies voor het koppelen van Sherpa binnen Belco:

1. Ga naar de Belco app
  2. Klik op "Instellingen"
    • Zoek de instellingenpagina in Belco.
  3. Ga naar "Integraties"
    • Onder de Accountinstellingen vind je de sectie "Integraties".
  4. Navigeer naar "Fulfillment & Order Management"
    • Zoek in de Integraties-sectie naar "Fulfillment & Order Management".
  5. Klik op de Sherpa-integratie
    • Selecteer de optie voor de Sherpa koppeling.
  6. Verkrijg de App ID en Web user GUID
    • Neem contact op met je Sherpaan-contactpersoon om deze gegevens te verkrijgen.
  7. Voer de gegevens in
    • Gebruik de verkregen App ID en Web user GUID om de integratie te voltooien door op "Koppelen" te klikken.
  8. Controleer of Sherpa is verbonden
    • Nadat je op koppelen hebt geklikt, zou de Sherpa-integratie tot stand moeten zijn gebracht.
  9. Demonstratie van Sherpa-integratie
    • Open een willekeurige klantkaart in Belco. Je ziet hier klantinformatie en bestellingen die vanuit Sherpa worden ingeladen.
  10. Bestellingen beheren
    • Klik op de getoonde bestellingen in de klantkaart om de klant of bestelling direct in Sherpa te openen.

Deze stappen begeleiden je van het koppelen van Sherpa aan Belco.