Activiteitenoverzicht

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Ontdek hoe je de recente activiteit van een klant bekijkt via de zijbalk binnen een conversatie 00:05: een belko 00:07: Navigeer naar de zijbalk in de conversatie en klik op Het geselecteerde activiteiten 00:12: icoontje. 00:14: Zodra je het activiteiten venster geopend hebt. 00:17: Zie je alle recente activiteit van de klant. 00:19: Dit omvat alle conversaties van de klant. 00:24: Klik op een van de activiteiten om er heen te navigeren. 00:27: Je krijgt de conversatie te zien. 00:30: De eerdere conversatie is zichtbaar en kan bekeken worden. 00:34: We navigeren terug naar de oorspronkelijke conversatie klik op al 00:38: om de filter te openen voor het typen conversatie. 00:42: Standaard staat het overzicht op alles ingesteld. 00:44: Dat houdt in dat alle type conversaties in het activiteiten 00:49: overzicht wordt weergeven. Wil je activiteiten bekijken van een specifiek 00:53: type conversatie selecteer dit in het menu? 00:57: Open bijvoorbeeld de chat. Komt er niet uit van de klant door chat de selecteren 01:02: in het selectie menu. 01:04: Maar ook telefonie om de telefonie activiteiten van de klanten bekijken. 01:09: Deze handleiding leidde je door het proces van het bekijken van de recente activiteit 01:13: van een klant en belko via de zijbalk binnen een conversatie.

Hier is een overzicht van de stappen om de recente activiteit van een klant te bekijken via de zijbalk binnen een conversatie in Belco:

1. Klik op "Activiteiten"
    Navigeer naar de zijbalk in de conversatie en klik op het "Activiteiten"-icoontje.
  2. Overzicht van alle activiteiten
    Eenmaal geopend, zie je een overzicht van alle recente activiteiten van de klant, inclusief alle klantgesprekken.
  3. Navigeren naar een specifieke conversatie
    Klik op een activiteit om direct naar die conversatie te navigeren.
  4. Bekijk de eerdere conversatie
    De geselecteerde eerdere conversatie wordt weergegeven.
  5. Terug naar de oorspronkelijke conversatie
    Klik op "All" om de filteroptie voor het soort conversaties te openen.
  6. Overzicht filteren
    Standaard worden alle soorten conversaties weergegeven. Selecteer een specifiek type conversatie in het menu om te filteren.
  7. "Chat activiteiten"
    Kies "Chat" om de chatactiviteiten van de klant te bekijken.
  8. "Telefonie-activiteiten"
    Kies "Telefonie" om de telefonie-activiteiten van de klant te zien.

Deze handleiding helpt je om eenvoudig recente klantactiviteiten binnen een conversatie te bekijken via de zijbalk in Belco.