Zijbalk verbergen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt je door het proces van het verbergen van de zijbalk binnen een conversatie 00:04: in belko. 00:07: Open de conversatie een belco. 00:10: Klik op de aangewezen knop om de zijbalk te verbergen. 00:14: De zijbalk is verborgen binnen de conversatie. 00:18: Klik opnieuw op de aangewezen knop om de zijbalk te tonen. 00:22: Deze handleiding behandelde het verbergen en tonen van de zijbalk een belko 00:26: binnen een conversatie.

1. Open de conversatie: Ga naar app.belco.io en open de gewenste conversatie.
  2. Zijbalk verbergen: Klik op de knop om de zijbalk te verbergen.
  3. Zijbalk is verborgen: De zijbalk verdwijnt uit de conversatie.
  4. Zijbalk tonen: Klik opnieuw op dezelfde knop om de zijbalk weer zichtbaar te maken.

Deze handleiding behandelt eenvoudig hoe je de zijbalk in Belco kunt verbergen en weer tonen tijdens een conversatie​.