Buiten openingstijden wil ik geen voicemail instellen kan dat?

door Madelon van den Akker

Ja, dat is mogelijk. Wanneer je openingstijden hebt ingesteld (Hier vindt je de uitleg: Waar stel ik openingstijden voor telefoon in?) kun je er voor kiezen om de verbinding te verbreken (natuurlijk kun je de klant ook naar de voicemail doorschakelen). Het instellen van de gesloten actie doe je als volgt:

1. Ga naar Instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Kies het telefoonnummer waarvoor je de gesloten actie in wilt stellen
  4. Scroll naar beneden naar Gespreksinstellingen
  5. Stel bij Gesloten actie Ophangen in
  6. Belco slaat de instellingen automatisch op