Kan ik een conversatie opnieuw snoozen?

Geüpdatet 11 months ago door Reinoud Nicolai

Wanneer je een conversatie gesnoozed hebt, kan het voorkomen dat je klant nog een keer reageert zonder dat dit inhoudelijk toevoegt. Jij weet niet tot wanneer je collega de conversatie snoozede.

Daarom is er nu een mogelijkheid tot hersnoozen toegevoegd!

Hoe doe je dit?

Wanneer de conversatie uit de snooze komt door een klant of een medewerker, kun je hem opnieuw snoozen tot de originele datum/tijd.

Hiervoor klik je op de tekst "Resnooze until.."

De conversatie wordt nu weer automatisch geopend op de tijd/datum van de eerste snooze-opdracht.


Hoe hebben we het gedaan?


Powered by HelpDocs (opens in a new tab)

Powered by HelpDocs (opens in a new tab)