WooCommerce plugin installeren

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding begeleid je stapsgewijs door het gedeelte van het installeren van The 00:04: belko woocommerce plugin. 00:07: Navigeer naar het admin dashboard van je WordPress website. 00:11: Log in bij het dashboard 00:14: Selecteer de optie per maling zonder instellingen 00:18: Kies de procent post naar mijn procent optie om deze toe te voegen aan je URL structuur. 00:24: Klik op de knop opslaan om de wijzigingen op te slaan. 00:28: Navigeer via het zijn menu naar het Plag in het menu. 00:32: Vroeger een nieuwe plug-in toe door opnieuwe plug-in toevoegen te klikken 00:37: Klik op de knop plugin het wouden dit Open de mogelijkheid om een plug-in 00:41: een Zip formaat te uploaden. 00:44: Als je een plug-in inzit formaat hebt, kun je deze hier uploaden. 00:48: Heb je The belko plugin nog niet gedownload? Dat gaan we nu doen. 00:53: Bezoek onze Dit houdt pagina via deze URL https dubbele 00:58: punt com slash forwards slash Beko WordPress 01:03: slash releases 01:05: Zorg ervoor dat je in de repository forwarder Welkoop word Brassband 01:10: Ga naar de release sexy om de beschikbare versies te bekijken. 01:15: Klik op het bestand van de nieuwste release om het zip bestand te downloaden. 01:20: Nadat de download is voltooid keer je terug naar je WordPress dashboard. 01:25: Klik op bestand kiezen en selecteer het zojuist gedownloade is Dit bestand 01:30: Het bestand wordt zichtbaar in het upload venster de nu installeren knop 01:34: wordt nu blauw. 01:36: Klik op de knop nu installeren om de plug-in te installeren. 01:40: Je krijgt een bevestiging dat de plug-in succesvol is geïnstalleerd. 01:44: Activeer de plug-in door op plug-in activeren te klikken. 01:48: In het dashboard verschijnt nu een snelkoppeling naar The belko pugin klik 01:52: erop. 01:54: Om de chat weet je het op je website in te laden moet je de sjappie idee en Secret 01:58: Key invoeren. Schakel terug naar The belko website om deze 02:03: gegevens op te halen. 02:05: Klik in het belko dashboard op instellingen 02:08: Navigeer naar de ontwikkelaars, Tellingen en klik op ap Keys 02:13: Kopieer het chappie idee 02:16: En kopieer vervolgens de API Secret 02:20: Ga terug naar je WordPress dashboard en Plak de gekopieerde id's in de bijbehoren 02:25: de Velde 02:26: Sla de wijzigingen op door op opslaan te klikken. 02:30: The belko widget is nu succesvol ingeladen op je website. 02:35: Dit gedeelte van de instructies heeft alles behandeld omtrent het uploaden en activeren 02:39: van The belko plug-in in WordPress voor verdere ondersteuning kun 02:44: je altijd contact opnemen met onze klantenservice.