Wat moet ik doen bij: Unkown Audio Output Device

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

In de web-app van Belco kan het voorkomen dat als je gebeld wordt of uitgaand wil gaan bellen, dat het bel menu direct dichtklapt. De oorzaak hiervan is dat het systeem jouw audio apparaat niet herkend. Dit kan gebeuren door rechten die zijn gewijzigd nadat de browser een update heeft gehad.

Dat ziet er dan zo uit:

Om er voor te zorgen dat jouw headset weer tussen het lijstje komt te staan dien je een aantal stappen te doorlopen.

1. Controleer de verbinding van de headset met de computer. Zit de kabel aangesloten of heeft de koptelefoon wel verbinding via bluetooth?
  2. Controleer of de toestemmingen voor Belco goed staan in je webbrowser. Dit doe je door in de adres balk aan de linker kant op het slot icoontje te klikken:
  3. Staan deze instellingen goed, kies dan voor Rechten resetten.
  4. Wanneer de rechten gereset zijn dan kan je een test belletje doen naar je eigen 06, je webbrowser zal dan vragen om toestemming voor het gebruik van je microfoon, deze melding dien je dan te accepteren.
  5. Mocht het dan nog niet lukken dan zou je eens de headset opnieuw op de computer aan kunnen sluiten en de stappen 1 tot en met 3 kunnen herhalen.

Mocht het dan alsnog niet gelukt zijn neem dan gerust met ons contact op!