Wat zijn Teams

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Door middel van teams kun je agents en medewerkers groeperen. Bijvoorbeeld op basis van afdeling of communicatiekanaal. Zo kun je conversaties ook automatisch toekennen aan bepaalde teams zodat deze alleen terecht komen bij de personen die hiervoor verantwoordelijk zijn. In het Inbox overzicht zal het desbetreffende team dan zijn eigen inbox krijgen

Het aanmaken van een team werkt als volgt:
  1. Ga naar Team toevoegen
  2. Geef bij Team het team een naam en bijpassend pictogram
  3. Bij Leden voeg je de gebruikers toe die je aan dit team wil koppelen
  4. Klik rechts bovenin op Opslaan en klaar is je team!
  5. Nu kun je jouw team koppelen aan toewijzingsregels en triggers

Wijzigen van een team

Naast het maken van een team kun je een team natuurlijk ook wijzigen. Dit doe je als volgt:

1. Klik op het team dat je wilt wijzigen.
  2. Nu kun je de Naam, het pictogram en de gebruikers (via gebruikers toevoegen voeg je extra gebruikers toe en middels het kruisje naast de gebruikers verwijder je deze).
  3. Wil je het volledig team verwijderen klik je op Team bovenaan de pagina en krijg je een dropdown waarin Verwijderen staat.
  4. In deze slaat Belco de wijzigingen automatisch op.