Hoe kan ik een gebruiker toevoegen?

Gebruikers toevoegen

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Gebruikers
  3. Klik bovenin op Gebruiker toevoegen
  4. Vul de naam en het e-mailadres in.
  5. Kies de gewenste gebruikers rol. Admin, agent of medewerker.
    (Lees ook: Wat is het verschil tussen de gebruikersrollen?)
  6. Klik op Verstuur uitnodiging

Je collega ontvangt nu een e-mail met instructies om een wachtwoord in te stellen en kan vervolgens inloggen in het Belco dashboard.

Wanneer het e-mail account net aangemaakt is, wordt de link vaak niet afgeleverd. Ook bij accounts die doorgestuurd worden naar Belco komt de e-mail niet aan. Pas dan tijdelijk het e-mailadres van je nieuwe medewerker aan naar hun privé-mail. Wanneer het account geactiveerd is, wijzig je dat weer terug.

Lees ook: Hoe kan ik een gebruiker wijzigen?