Hoe maak ik "Altijd gesloten" openingstijden in Belco?

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: In deze handleiding leer je hoe je "Altijd gesloten" openingstijden kunt instellen in Belco. 00:05: Klik op het tandwiel om naar "instellingen" te gaan. 00:08: Navigeer naar het kopje "Account". Ga naar het tabblad "Openingstijden". 00:13: Klik op "Openingstijden toevoegen" om een nieuwe openingstijd aan te maken. 00:17: Geef de openingstijd een herkenbare naam. Ik raad je aan om "Altijd gesloten" in te voeren. 00:23: Ik heb "Altijd gesloten" ingevoerd als naam. 00:26: Klik op de groene knop om de openingsdagen en tijden toe te voegen. 00:30: Selecteer bij vahn: "maandag". 00:33: Selecteer bij, toth: ook, "maandag". 00:36: Zet de begintijd op acht uur. 00:39: Zet ook de eindtijd op acht uur. 00:42: De openingstijd zal nu altijd gesloten zijn. Klik op "Opslaan" om de openingstijd te bewaren. 00:48: Bekijk de openingstijd. Klik op jouw gecreëerde openingstijd. 00:52: Als je alles goed hebt ingesteld zou er "Momenteel gesloten" moeten staan. Je hebt nu de mogelijkheid om deze openingstijd in te stellen, bijvoorbeeld om jullie "Live chat" direct op gesloten te zetten of voor de automatisering van jullie Belco. 01:05: Deze handleiding heeft je geleerd hoe je "Altijd gesloten" openingstijden kunt instellen in Belco. Volg de stappen om gemakkelijk de gewenste instellingen te maken.

1. Ga naar de instellingen door op het tandwiel te klikken.
  2. Navigeer naar het 'Account' tabblad en selecteer 'Openingstijden'.
  3. Klik op 'Openingstijden' toevoegen.
  4. Geef de openingstijd een naam, bijvoorbeeld "Altijd gesloten".
  5. Voeg de openingsdagen en -tijden toe: kies bij 'van' en 'tot' dezelfde dag, en stel dezelfde begin- en eindtijd in.
  6. Sla de openingstijd op.
  7. Controleer de openingstijd door op de door jou gecreëerde openingstijd te klikken; er moet "Momenteel gesloten" staan.