On-desk meeluisteren

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Meeluisteren met je collega? Dat doe je zo!

In Belco kan je een collega laten mee luisteren terwijl jij het gesprek voert, hiervoor dien je een paar instellingen aan te zetten. Volg de stappen hier beneden om het in te stellen

1. Open Belco.
  2. Navigeer naar het telefoon icoon rechtsboven in je scherm en klik hem aan.
  3. Klik op het headset icoon.
  4. Klik je eigen headset aan die je gaat gebruiken om met de klant te spreken. Wanneer je deze hebt geselecteerd dan wordt hij grijs.
  5. Om een tweede audioapparaat te koppelen dien je de volgende toets in te drukken en het tweede apparaat aan te klikken.
  • MAC OS: Houd de Command knop in gedrukt en klik het tweede audioapparaat aan.
  • WINDOWS: Houd de CTRL knop ingedrukt en klik het tweede audioapparaat aan.
  • LINUX: Houd de CTRL knop ingedrukt en klik het tweede audioapparaat aan.

Wanneer je dit hebt ingesteld dan kan je collega meeluisteren met het gesprek wat jij gaat voeren met de klant!

LET OP! Zorg ervoor dat je computer alleen de microfoon gebruikt van het eerste audioapparaat en zet de microfoon van het tweede audioapparaat op mute