Hoe blokkeer ik een IP-adres of contactpersoon?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Je kunt in Belco zowel contacten als IP-adressen blokkeren. Denk bijvoorbeeld aan spam, een anonieme beller of een bepaald IP-adres dat je spamt via de live-chat.

Een contactpersoon blokkeren

1. Ga rechtsboven in de klantkaart (naast de naam van het contactpersoon) naar de drie verticale stipjes
  2. Wanneer je hierop klikt krijg je een uitklapmenu, kies hier voor Blokkeer
  3. Je ziet nu dat het contactpersoon is geblokkeerd
Je kunt een klant niet meer deblokkeren! Wees hier dus uiterst voorzichtig mee.

Een IP adres blokkeren

1. Ga in de klantinformatie naar het IP adres (Zie: Klantkaart en snelkeuzes)
  2. Wanneer je met je muis over het IP adres beweegt zie je aan de rechterkant een kruis verschijnen
  3. Klik op het Kruis en het IP-adres is geblokkeerd.