E-mail e-mailtemplate

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt u door de stappen naar e-mail templet met behulp van belko. 00:05: Klik op instellingen 00:08: Ga in het dashboard naar het menu en klik op e-mail. 00:12: Klik op één mail templet in het submenu. 00:15: Deze tablet wordt gebruikt bij het verzenden van nieuwe e-mailberichten. 00:20: Kies de optie aangepast als je de templet bewerkt. 00:24: Klik op het veld Temple bewerken om de templet te passen. 00:28: Ga naar het templet gedeelte. 00:31: Bekijk het voorbeeld om je wijzigingen te bekijken. 00:35: Dit is je standaard stukje HTML code de standaard opmaak van 00:39: je mails. 00:41: Klik op de plek in the editor waar je jouw code wilt invoegen. 00:45: Ik heb een voorbeeld toegevoegd. Ik heb de code bewerkt met een eigen templet 00:49: die wij gemaakt hebben. 00:51: Je ziet hier het voorbeeld van de code die jij gemaakt of ingevoegd hebt. 00:56: Sla je wijzigingen op door op opslaan te klikken. 01:00: Zorg ervoor dat je de melding de e-mail templet is opgeslagen ziet 01:05: Ga naar het gedeelte herstellen. Indien je wijzigingen ongedaan wilt maken. 01:09: De standaard templet wordt ingevoegd. 01:12: Zoals je kunt zien is de koude weer teruggezet naar de standaardwaarde. 01:16: De tekst in het voorbeeld voegt belko zelf toe zo weet je dat je het message 01:21: stukje hebt toegevoegd in de opmaak op die plaats. 01:24: Zet belko de tekst van je bericht. 01:27: Klik op deze knop om terug te gaan. 01:30: Zorg dat alle stappen voltooid zijn en bevestig dat je één mail templet correct 01:34: is ingesteld gefeliciteerd. Je hebt succesvol een 01:38: e-mail templet gemaakt met belco.

Hier zijn de stappen om een e-mailtemplate in Belco aan te maken en te bewerken:

1. Ga naar de Belco-app
    Navigeer naar app.belco.io.
  2. Klik op "Instellingen"
    Open het instellingenmenu in het dashboard.
  3. Selecteer "E-mail"
    Klik op de optie "E-mail" in het menu.
  4. Ga naar "E-mailtemplate"
    Selecteer "E-mailtemplate" in het submenu.
  5. Kies de optie "Aangepast"
    Klik op "Aangepast" om een aangepaste template te gebruiken.
  6. Klik op "Template bewerken"
    Open het veld om de template aan te passen.
  7. Ga naar het "Template" gedeelte
    Zorg dat je je bevindt in het "Template" gedeelte om wijzigingen aan te brengen.
  8. Bekijk het "Voorbeeld"
    Controleer je wijzigingen door het voorbeeld van de template te bekijken.
  9. Standaard HTML code
    Je ziet de standaard HTML-opmaak voor je e-mails.
  10. Selecteer de editor
    Klik op de gewenste plek in de editor waar je de code wilt toevoegen.
  11. Code invoegen
    Voeg je aangepaste code toe aan de template in de editor.
  12. Bekijk je ingevoegde template
    Controleer het voorbeeld van de template die je hebt gemaakt of aangepast.
  13. Klik op "Opslaan"
    Sla je wijzigingen op door op de knop "Opslaan" te klikken.
  14. Bevestig de melding
    Zorg ervoor dat je de melding "De e-mail template is opgeslagen" ziet.
  15. Klik op "Herstellen" (indien nodig)
    Als je wijzigingen wilt terugdraaien, klik dan op "Herstellen" om terug te keren naar de standaardtemplate.
  16. Bekijk de teruggezette standaardcode
    Controleer of de code is teruggezet naar de standaardinstelling.
  17. Controleer de voorbeeldtekst
    Belco voegt automatisch voorbeeldtekst toe zodat je kunt zien waar het bericht in de opmaak wordt geplaatst.
  18. Ga terug
    Klik op de knop om terug te keren naar de vorige pagina.

Zorg ervoor dat alle stappen correct zijn uitgevoerd en controleer of de e-mailtemplate goed is ingesteld. Gefeliciteerd, je hebt met succes een e-mailtemplate in Belco gemaakt en bewerkt!