E-mail taal instellen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Stel de taal in voor uitgaande e-mails in belco met behulp van deze stapsgewijze 00:04: handleiding van het selecteren van de taalvoorkeur tot het bevestigen 00:09: van de instellingen. Deze gids helpt je om je communicatie moeite loos in de gewenste 00:13: talen weer te geven binnen de inbox van de klant. 00:17: Klik op instellingen 00:20: Navigeer naar de optie kanalen in het hoofdmenu. 00:24: Klik op e-mail onder de beschikbare kanalen. 00:27: Ga Vervolgens naar instellingen om naar de taalinstellingen te gaan. 00:31: Selecteer de gewenste taal voor uitgaande e-mails uit het keuzemenu. 00:35: Dit is de taal. Die zichtbaar is in de inbox van de klant. 00:39: Het gaat om bijvoorbeeld het stukje ontvangen van stel 00:43: in om de taal van de klant te gebruiken als deze beschikbaar is, anders valt 00:47: het terug op de standaardtaal. 00:49: Navigeer naar de optie taal. 00:52: Klik op taal en kies de gewenste taal uit de opties zoals automatisch Nederlands 00:57: Duits Engels Spaans of Frans de wijziging wordt automatisch 01:01: opgeslagen. 01:03: Deze handleiding heeft je door het configureren van de taalinstellingen voor uitgaande 01:07: e-mails in belko gelijk waardoor je je communicatie voorkeuren kunt personeel zenden 01:12: voor betere klant interacties.

Hier is de stap-voor-stap handleiding voor het instellen van de taal voor uitgaande e-mails in Belco:

1. Ga naar de website
    Bezoek app.belco.io.
  2. Klik op Instellingen
    Selecteer de optie "Instellingen" in de interface.
  3. Navigeer naar "Kanalen"
    Ga naar de optie "Kanalen" in het hoofdmenu.
  4. Selecteer de E-mail sectie
    Klik op "E-mail" onder de beschikbare kanalen.
  5. Ga naar E-mailinstellingen
    Klik op "Instellingen" binnen de E-mail sectie om de taalopties te vinden.
  6. Kies de taal voor uitgaande e-mails
    Selecteer de gewenste taal voor uitgaande e-mails uit het keuzemenu. Dit bepaalt de taal die zichtbaar is in de inbox van de klant, zoals de term "Ontvangen van".
  7. Gebruik de taal van de klant (optioneel)
    Stel in om de taal van de klant te gebruiken, indien beschikbaar. Als deze niet beschikbaar is, wordt teruggevallen op de standaardtaal.
  8. Selecteer de taalvoorkeur
    Ga naar de optie 'Taal' en kies een taal zoals Automatisch, Nederlands, Duits, Engels, Spaans, of Frans. De wijziging wordt automatisch opgeslagen.

Met deze stappen kun je de taalinstellingen voor uitgaande e-mails in Belco configureren, zodat je communicatie afgestemd is op de voorkeur van de klant.