Hoe kan ik een inkomend e-mailadres toewijzen aan een team/inbox?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Ja, het is mogelijk om een e-mail toe te wijzen aan een team/inbox. Bijvoorbeeld alle e-mails die gericht zijn aan [email protected] naar Team Bestellingen. Dit kan door middel van het instellen van een toewijzingsregel.

Het instellen van een toewijzingsregel voor een e-mail doe je als volgt.

1. Ga naar Instellingen
  2. Toewijzingsregels
  3. Klik op
  4. Geef de Toewijzingsregel een Omschrijving
  5. Maak de Voorwaarden aan: Wanneer Naar e-mailadres - Is - [vul dan in het laatste veld het e-mailadres in dat je aan een team wil toevoegen]
  6. Stel Dan toekennen aan in: Klik op Selecteer een team en kies het team dat je wilt koppelen (zie ook Teams).
  7. Klik nu rechtsboven op Opslaan en klaar!