Hoe stel ik een persoonlijke handtekening in voor de mail?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het instellen van een persoonlijke handtekening in de mail

In dit artikel kan je lezen hoe je een persoonlijke handtekening instelt.

De instelling hiervoor is terug te vinden in het profiel van de gebruiker.

Een persoonlijke handtekening toevoegen

1. Je klikt eerst op de profielfoto linksonder in Belco
  2. Daarna 'profiel'
  3. Daarna scroll je naar beneden totdat je 'e-mail handtekening' ziet

1. Hierin kan je een persoonlijke handtekening toevoegen voor de e-mail

Dit veld ondersteunt Markdown, klik hier om alle documentatie over markdown te bekijken.

De uitleg voor de functie knoppen van het tekstvenster vind je hier